Με τον 10ο Ποδηλατικό γύρο της Αλιάρτου, γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                             Αλίαρτος, 5-6-2022

Γραφείο Ενημέρωσης 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με τον 10ο Ποδηλατικό γύρο της Αλιάρτου, γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος 

Με μια ωραία βόλτα στους δρόμους της Αλιάρτου (περίπου 7χλμ),γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Η συγκέντρωση των μικρών και μεγάλων ποδηλατών, έγινε στο χώρο του Μπάσκετ,(πίσω από το Δημαρχείο), όπου τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου, που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Πριν δώσει την εκκίνηση ο Δήμαρχος ,κο Ντασιώτης Γεώργιος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας του Περιβάλλοντος και στο ισχυρό μήνυμα που δίνει η χρήση του ποδηλάτου, ως μέσου μετακίνησης, αλλά και άθλησης.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαχείριση των απορριμμάτων κα ιδιαίτερα στην ανακύκλωση που πρέπει να την ενισχύσουμε,ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους δημότες  και στους συνεργάτες του γιατί, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι πρώτος, μεταξύ των 25 Δήμων της Στερεάς  Ελλάδας, στην καθαρή ανακύκλωση. «Αυτό, ανέφερε ο Δήμαρχος, δείχνει πως όλοι κάτι κάνουμε καλά, αλλά ταυτόχρονα ότι μπορούμε να το κάνουμε και καλύτερα. Έτσι προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον.».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας και συνέδραμαν στην ασφαλή διεξαγωγή της, το Α.Τ. Αλιάρτου και η Βάση Ετοιμότητας Αλιάρτου της Ε.Ε.Ε.Δ., τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως επίσης και τα τοπικά bloks, Permissos.gr και Εν Όψει Αλίαρτος, για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων