ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                  Αλίαρτος  08- 6-2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν ,την Πέμπτη 7-6-2018,οι  αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου.

Συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο Αλιάρτου,2ο Αλιάρτου, Μαυρομματίου, Θεσπιών, Βαγίων και 5ο Λιβαδειάς.

Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις, ενώ στα μετάλλια επικράτησαν το Δημοτικό Μαυρομματίου, το 2ο Αλιάρτου και το 1ο Αλιάρτου.

Νικητές φυσικά ήταν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές ,που φέτος ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι αγώνες αυτοί, έχουν καταστεί θεσμός πλέον στο Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων  ,ο οποίος και τους διοργανώνει σε συνεργασία με την Δν/ση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γ.,ο Αντιδήμαρχος κος Αραπίτσας Γ.,ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιαννακόπουλος Γ. ,ο Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας κος Γιαννιός Μιχ.,οι Διευθυντές των Σχολείων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους εθελοντές που συνέβαλλαν στην επιτυχή έκβαση των αγώνων: Στους Γυμναστές που είχαν την ευθύνη της διεξαγωγής των αθλημάτων, στους ALIARTISTAS που πρόσφεραν της υπηρεσίες τους, στους εργαζόμενους του Δήμου που φρόντισαν την ηχητική και διοικητική υποστήριξη και στους ανθρώπους του Α.Π.Ο. Παναλίαρτος που τέθηκαν στη διάθεση της διοργάνωσης, καθώς και στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Εν όψει Αλίαρτος» για την κάλυψη της διοργάνωσης.

 

Γραφείο ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων