Εγγραφές-επανεγγραφές στους Παιδικούς Σατθμούς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2015-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                    Αλίαρτος, 14- 09 – 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

ban

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων που κατατέθηκαν στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», την Κυριακή 13/09/2015.

Από σήμερα, Δευτέρα 14/09/2015 οι ωφελούμενες μητέρες μπορούν να επισκέπτονται τόσο τις δομές (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτο και Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων – Δ.Δ. Μαυρομματίου) όσο και το Δημοτικό Κατάστημα Αλιάρτου, προκειμένου να παραλάβουν τις εντολές τοποθέτησης τους. Οι εντολές τοποθέτησης θα δίνονται έως τις 18/09/2015.

Μπορείτε να δείτε αν είστε στην κατηγορία των ωφελούμενων του ΕΣΠΑ κάνοντας κλικ εδώ

Μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα των νηπίων που θα φιλοξενηθούν την σχολική χρονιά 2015-2016 στις δομές του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου) / (Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων – Δ.Δ. Μαυρομματίου)

Πίνακας επιλαχόντων Παιδικού Σταθμού Αλιάρτου

Πίνακας επιλαχόντων Παιδικού Σταθμού Θεσπιέων – Δ.Δ. Μαυρομματίου

Σε περίπτωση που έχουμε αποχώρηση νηπίου ή μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας θα υπάρξει αντικατάσταση σύμφωνα από τον Πίνακα επιλαχόντων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνείτε στο 22683-50.235 (κα Λέτη Μαρίνα).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                    Αλίαρτος, 07 – 09 – 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής, 2015 -2016″

ban

Σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων που κατατέθηκαν στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής»
Όσες μητέρες έχουν υποβάλλει αίτηση θα πρέπει να ελέγξουν οι ίδιες την πληρότητα της αίτησής τους στο:
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2015/php_goneis/goneis_pro_select.php καταχωρώντας το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους, ή να τηλεφωνούν στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού για να γίνει ο σχετικός έλεγχος (Τηλ. Επικ.: 22683-50.235)
Εφόσον η αίτηση είναι ελλιπής ή υπάρχει κάποιο σφάλμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα το Δημαρχιακό Κατάστημα (Λεωφ. Αθηνών – Αλίαρτος) 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ., ώστε να καταθέσουν τη σχετική ένσταση μαζί με τα δικαιολογητικά που έλλειπαν από την αίτησή τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                    Αλίαρτος, 03 – 09 – 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!Χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς για την ομαλή ένταξη των παιδιών τους, στο Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό

sumv_goneis

Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε αναλυτικά το ενημερωτικό φυλλάδιο

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                                               Αλίαρτος, 03-08-2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05-08-2015 ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18-08-2015 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για Πέμπτη χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων στις παρακάτω δομές:

  • ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 23.110 (Κωδ. Δομής: 386)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 22.430 (Κωδ. Δομής: 21743)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ – Δ.Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ (Κωδ. Δομής: 21750)

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πιο πάνω εκπαιδευτικών δομών.

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι υπάλληλοι – μόνιμοι και αορίστου χρόνου – των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού).

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις μητέρες – στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. – από Τετάρτη 05/08/2015 έως Τρίτη 18/08/2015 ώρα 13.30.

Η ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΙΣ 05/08/2015 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. www.eetaa.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες μητέρες να διαβάσουν προσεχτικά το Αναλυτικό Τεύχος Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Για Ωφελούμενες Μητέρες, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr

Η συμπλήρωση της αίτησης και η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις ίδιες ενδιαφερόμενες μητέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (22683-50.235) , στο Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων- Δ.Δ. Μαυρομματίου (22620-67.200) και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr).

Παρακαλούνται ΟΛΕΣ οι μητέρες να υποβάλλουν την αίτησή τους για απαλλαγή τροφείων στις ανωτέρω ημερομηνίες.

Η διάθεση των θέσεων θα πραγματοποιείται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. προς τις γυναίκες ωφελούμενες μέσω «εντολής τοποθέτησης».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

NΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνημμένα :

1) Πρόσκληση για Μητέρες

2) Προϋποθέσεις συμμετοχής

3) Δικαιολογητικά συμμετοχής

4) Συνοπτικό Φυλλάδιο προγράμματος

5) Αίτηση συμμετοχής (νέο)

6) Οδηγίες για συμπλήρωση της αίτησης (νέο)

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                   Αλίαρτος, 20-07-2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποτελέσματα–Πίνακες Αξιολόγησης και Μοριοδότησης των αιτήσεων εγγράφων – επανεγγραφών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2015-2016 κατόπιν αξιολόγησης και των ενστάσεων

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα–Πίνακες Αξιολόγησης και Μοριοδότησης των αιτήσεων εγγράφων – επανεγγραφών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2015-2016 κατόπιν αξιολόγησης των ενστάσεων.

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου

Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου

Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων – Δ.Δ. Μαυρομματίου

 

 

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                          Αλίαρτος, 25-05-2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στον βρεφονηπιακό σταθμό και στους δύο Παιδικούς Σταθμούς
του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων αρχίζουν…
Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων

Οι   αιτήσεις  εγγραφών  και  επανεγγραφών   στους  Παιδικούς  Σταθμούς και  στο Βρεφονηπιακό  Σταθμό  του  Δήμου  Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2015-2016,  θα  υποβληθούν στους  Σταθμούς και στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου.

από  ΔΕΥΤΕΡΑ 25/05/2015

έως  και    ΠΕΜΠΤΗ 25/06/2015,
Σχετικά Αρχεία:

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δ.Ε. ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δ.Ε. ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΕΩΝ