Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων εν όψει της ολοκλήρωσης της διεξαγωγής Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Β/θμιας Εκπ/σης ΓΕΛ-ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2015-16

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                  Αλίαρτος, 23-03-2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων μέτα την ολοκλήρωση του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β/θμιας Εκπ/σης που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες και για όλο το εγχείρημα.

Στην επιστολή του συγκεκριμένα ανέφερε:

Κύριοι Διευθυντές/Αγαπητοί μαθητές

        Με την ευκαιρία της λήξης του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β/θμιας Εκπ/σης που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας παρακαλώ να δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου για όλο το εγχείρημα.

      Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων με μεγάλη χαρά διέθεσε τις εγκαταστάσεις του και συνέβαλε στη διοργάνωση και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρόμοια υπηρεσία έχετε υπόψη σας. Ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στους κανόνες φιλοξενίας.

       Επιθυμούμε να συμβάλουμε στη στήριξη της νεολαίας μας και παρακαλώ να θεωρήσετε όλες τις εγκαταστάσεις μας  και δικές σας.

       Οφείλω να συγχαρώ τους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και τους συνοδούς τους, για το ήθος που επέδειξαν και με αυτόν τον τρόπο τίμησαν την ιδιότητά τους ως μέλη του πιο υγειούς τμήματος της κοινωνίας μας, της μαχόμενης Εκπαίδευσης.

        Με την ευκαιρία επιθυμώ να ευχηθώ στους μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις καλή δύναμη και επιτυχία και να θυμούνται πάντα ότι η πατρίδα τους χρειάζεται υγιείς, δυνατούς και καταρτισμένους.”

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικό αρχείο:

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων