ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                          Αλιάρτου, 14-07-2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια, το οποίο γίνεται με την ευθύνη του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων και αποτελεί ενέργεια δημοσιότητας για το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Σύμφωνο των Δημάρχων» (www.eumayors.eu) στο οποίο έχει προσχωρήσει ο Δήμος από τις 24 Σεπτεμβρίου 2014, αποτελώντας έτσι κομμάτι μιας μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας Δήμων που συμμετέχουν έμπρακτα στην Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων της Ενεργειακής Πολιτικής 20 – 20 – 20 της Ε.Ε.
Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του διευρυμένου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων. Επιδιώκει να καταγράψει στάσεις, αντιλήψεις και προτάσεις.
Κύριος σκοπός της έρευνας αποτελεί η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων με βάση τα καταναλωτικά πρότυπα σε ότι αφορά τη χρήση και εξοικονόμηση ενέργειας, την υιοθέτηση ορθών πρακτικών στη χρήση και κατανάλωση, την περιβαλλοντική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση κ.α.
Τα ερωτηματολόγια, τα οποία συμπληρώνονται ανώνυμα, θα ομαδοποηθούν και θα χρησιμοποιηθούν στατιστικοί μέσοι όροι.
Παρακαλείστε για την συμπλήρωση και υποβολή του ερωτηματολογίου και εν γένει συμμετοχή σας στην πρωτότυπο αυτή έρευνα.
Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο m.leti@aliartos.gov.gr ή αυτοπροσώπος στο Γραφείο Δημάρχου καθημερινά 09:00 – 14:00.

 

Ερωτηματολόγια ανά τομέα

1) Ερωτηματολόγιο για τον Οικιακό Τομέα (word) (pdf)

2) Ερωτηματολόγιο για τον Τριτογενή Τομεά (word) (pdf)