ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                                                                                       Αλίαρτος, 2 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας από τον ΟΑΕΔ

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων σας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τις 32.433 προσλήψεις ανέργων, πλήρους απασχόλησης για 5 μήνες, στους Δήμους της χώρας, ανάμεσα σε αυτές 27 θέσεις αφορούν το Δήμο μας.

Μέσα σε τρείς (3) εργάσιμες ημέρες μπορούν να κατατεθούν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων. Συγκεκριμένα μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr ), ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των ωφελούμενων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων θα καταρτιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων και ακολούθως θα ανακοινωθούν.

Αναζητείστε τα αποτελέσματα σας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης σας όπως είναι αναρτημένα και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ κάνοντας κλικ εδώ

 

Σχετικά αρχεία:

Δελτίο Τύπου που αφορά τα προσωρινά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας

Αναλυτικά η Δημόσια Πρόσκληση 2/2015 (θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο υποβολής ένστασης)