Επίσκεψη του νέου διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας στο Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                  Αλίαρτος, 28-02-2023

Γραφείο Ενημέρωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του νέου διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας στο Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Στο πλαίσιο των επισκέψεων γνωριμίας με τις αρχές του Ν. Βοιωτίας, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πύραρχος κ. Κουλκουβίνης Περικλής, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστική Υπηρεσίας Λιβαδειάς, κ. Κωνσταντίνο Πούλο, επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Ντασιώτη Γεώργιο.
Στη συνάντηση, αφού ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του, τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της οποίας τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και επισημάνθηκε η ανάγκη για την συνεχή αναβάθμιση αυτής της συνεργασίας.
Ο κος Δήμαρχος έθεσε στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάθε δυνατότητα που διαθέτει ο Δήμος, για την καλύτερη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων από τα οποία εξαρτάται η προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών καθώς και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Ο κ. Πύραρχος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, τονίζοντας τη δύσκολη αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος και τις επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες εργάζονται για την προστασία των πολιτών.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων