Ανακοίνωση για απαλλαγή τροφείων στο Βρεφονηπιακό και στους Παιδικούς Σταθμούς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

  Αλίαρτος, 11-07-2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ξεκινούν αύριο 12/7 έως και την Παρασκευή 29/7 οι αιτήσεις για την απαλλαγή  τροφείων στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ)

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για έκτη συνεχή χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”, που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων στις παρακάτω δομές:

  •  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 23.110   (Κωδ. Δομής: 386)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 22.430  (Κωδ. Δομής: 21743)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ – Δ.Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ (Κωδ. Δομής: 21750)

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πιο πάνω εκπαιδευτικών δομών.

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι υπάλληλοι – μόνιμοι και αορίστου χρόνου – των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού).Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις μητέρες – στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. – από Τρίτη 12/07/2016 έως Παρασκευή 29/07/2016 ώρα 24.00.

Η ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΙΣ 12/07/2016 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α   Α.Ε. www.eetaa.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr.

Για πρώτη φορά οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και στην συνέχεια θα εκτυπώνονται και θα αποστέλλεται με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες μητέρες να διαβάσουν προσεχτικά το Αναλυτικό Τεύχος Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Για Ωφελούμενες Μητέρες, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr καθώς επίσης και  στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωση  και υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στο πρόγραμμα  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (22683-50.235) , στο Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων- Δ.Δ. Μαυρομματίου (22620-67.200) και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr).

Παρακαλούνται ΟΛΕΣ οι μητέρες να υποβάλλουν την αίτησή τους για απαλλαγή τροφείων στις ανωτέρω ημερομηνίες.

Η διάθεση των θέσεων θα πραγματοποιείται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. προς τις γυναίκες ωφελούμενες μέσω «εντολής τοποθέτησης».

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

NΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 Συνημμένα :

 1) Πρόσκληση για Μητέρες

2) Προϋποθέσεις συμμετοχής

3) Δικαιολογητικά συμμετοχής (Για να δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά συμμετοχής κάντε κλικ στην κατηγορία που ανήκετε)

3.1: Μισθωτή

3.2: Εργόσημο (περιστασιακή απασχόληση)

3.3.: Αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενή τομέα

3.4: Συμμετοχή σε Ο.Ε. ή Ε.Ε. ή Ι.Κ.Ε. ή Ε.Π.Ε. ή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

3.5: Αυτοαπασχολούμενη στον πρωτογενή τομέα

3.6.: Άνεργη

Δικαιολογητικά σε περίπωτη που υπάρχει αναπηρία