Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι.Μπαλάφα με το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων, στο Δημαρχείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                                Αλίαρτος   03 /02/2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης      

                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Μπαλάφα και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαο Θηβαίο, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Γεώργιος Ντασιώτης, στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης τους, στην περιοχή.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το δήμο μας και τέθηκαν από το Δήμαρχο, ως ζητήματα υψηλής σπουδαιότητας,  η επίσπευση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης του Οργανισμού Κωπαΐδας και η απόδοση της ακίνητης περιουσίας του, στον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, και δεύτερον την υλοποίηση της δέσμευσης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την ίδρυση  Αστυνομικού Τμήματος, με έδρα την Αλίαρτο, και την στελέχωση του με το απαραίτητο προσωπικό.

Ο υφυπουργός κ. Ιωάννης Μπαλάφας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαος Θηβαίος κατανόησαν την σπουδαιότητα των συγκεκριμένων ζητημάτων και δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν στην επίλυση τους, μεταφέροντας τα ζητήματα αυτά και στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς.

 

 Από το Γραφείο Ενημέρωσης

του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων