Πλήρως ανακαινισμένο το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                                      Αλίαρτος 10 / 7 /2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 
Πλήρως ανακαινισμένο το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

Παραδόθηκε σήμερα πλήρως ανακαινισμένο το Κ.Υ.Αλιάρτου . Η ανακαίνισή του αφορά στο σύνολό της την εγκατάσταση, δηλαδή ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, επισκευές κεραμοσκεπής και τοιχοποιίας, καθώς και εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο ολόκληρου του κτιρίου.
Το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα έγινε με σύμπραξη φορέων όπως ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου ,αλλά και ιδιωτών επιχειρηματιών της περιοχής.
Στη συνάντηση, που έγινε στο Κέντρο Υγείας κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή κου Χαμπίπη Κων/νου, παραβρέθηκαν ,εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι χορηγοί ( ΚΩΠΑΪΣ Α.Ε, ΒΕΧΡΩ Α.Ε., X.Γκατζούνης- Ρετέλας A. O.E., Παναγιώτου Β, Αποστόλου Λ, Θεοδωρογιάννης Τ.), ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ Κολοβός Ηλίας ,ο κος Νέστορας Αντωνίου Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς , η κα Βαλλά Ευμορφία Διοικητής Νοσοκομείων Λιβαδειάς –Θήβας, ο Υποδιοικητής κος Αγάτσας, ο κος Τσάτσης Μιχαήλ Διευθυντής Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας, ο κος Τοπάλης Κων/νος Διοικητής Τροχαίας και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.
Όλοι εξήραν την ενέργεια ανακαίνισης του Κέντρου Υγείας και έδωσαν συγχαρητήρια στους χορηγούς.
Ο Δντ/της του Κ.Υ. καλωσορίζοντας τους καλεσμένους τους ευχαρίστησε για την ανακαίνιση που έγινε για πρώτη φορά από το 1987 που λειτούργησε το Κ.Υ. Αλιάρτου και αναφέρθηκε στη σημαντική στήριξη που απολαμβάνει καθημερινά.
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κος Κολοβός Ηλίας, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία αυτή λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη και φυσικά δε θα είναι η τελευταία και έγινε με γνώμονα τη αγάπη προς τον τόπο μας.
Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων ανέφερε : «…. Η ανιδιοτελής αυτή σύμπραξη, γίνεται από φορείς και πολίτες και δηλώνει τη μεγάλη αγάπη όλων για τον τόπο μας. Με τον τρόπο αυτόν ξεπερνούμε τις δυσκολίες και δυσκαμψίες της πολιτείας και δηλώνουμε πως, σε ότι αφορά την ποιότητα ζωής των πολιτών, μας ενώνει όλους η κοινή επιθυμία να δώσουμε λύσεις. Επίσης η ενέργεια αυτή αποτελεί πρόκληση για την πολιτεία να στηρίξει το Κέντρο Υγείας στα σημεία που εμείς δεν μπορούμε, δηλαδή στην στελέχωσή του με το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στα υπόλοιπα θα βοηθήσουμε όλοι εμείς…..».
Ο κος Νέστορας Αντωνίου Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς ,αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία ανακαίνισης του Κ.Υ και συνεχάρη όλους του εμπλεκόμενους, ενώ αναφερόμενος στο νέο νομοσχέδιο που οδεύει προς ψήφιση στη βουλή ,τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη και ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας, ενώ πρότεινε και συνεργασία με το Δήμο σε διάφορες δράσεις, αποσπώντας την θετική γνώμη του Δημάρχου.

Γραφείο Ενημέρωσης
Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων