Προσοχή στην αλόγιστη κατανάλωση του πόσιμου νερού τις ημέρες του καύσωνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                         Αλίαρτος   25/ 6 /2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ      

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας, καθώς και των δυσμενών προβλέψεων για παρατεταμένο καύσωνα όλη την ερχόμενη εβδομάδα, απευθύνουμε έκκληση στους δημότες μας για λογική χρήση του πόσιμου νερού και κυρίως τις ώρες αιχμής.

Όλες οι γεωτρήσεις ύδρευσης και τα αντλιοστάσιά μας, σε όλα τα χωριά, βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και οποιαδήποτε έλλειψη νερού, με εξαίρεση απρόβλεπτη μηχανική βλάβη, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αλόγιστη χρήση.

Ειδικότερα δε στην Δ.Ε.Θεσπιών, όπου τα σημεία υδροληψίας και διανομής του πόσιμου ύδατος είναι κοινά και για τα πέντε χωριά ,απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμός στη χρήση του νερού, καθόσον  η  υπερκατανάλωση σε ένα χωριό μπορεί να προκαλέσει ΕΛΛΕΙΨΗ και σε άλλο, αλλά  και ΑΔΥΝΑΜΊΑ  του συστήματος να καλύψει  άμεσα τις ανάγκες των δημοτών.

Η ποσότητα του παρεχόμενου νερού σε όλες τις Δημοτικές  και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του πληθυσμού, δεν μπορούν όμως σε καμία περίπτωση να καλύψουν τη σπατάλη και την ασυνείδητη κατανάλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ