Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                       Αλίαρτος, 19/11/2018

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                             Αρ. Πρωτ.: 6860

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, στην κεντρική πλατεία Αλιάρτου (πέτρινα κτίρια), για να συμμετέχετε και να καταθέσετε τις προτάσεις σας, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, σχετικά με τα παρακάτω:

  1. Απολογισμός θερινής Περιόδου 2018
  2. Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων, Χιονοπτώσεων και Παγετού, Περιόδου 2018-2019

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. παρακαλούνται να είναι ενήμεροι του αντίστοιχου σχεδίου ευθύνης των υπηρεσιών τους, των υλικών και μέσων που διαθέτουν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλήρης κι έγκαιρη εφαρμογή των εγκυκλίων διατάξεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, διέπεται από τις περί ευθυνών διατάξεις της σχετικής ανά φορέα νομοθεσίας, η συμμετοχή όλων σας στη σύσκεψη κρίνεται απαραίτητη.

 Ο Δήμαρχος

 Γεώργιος Π. Ντασιώτης

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ