Στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου ανεδείχθησαν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες ομάδες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ των Λυκείων του Νομού Βοιωτίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                          Αλίαρτος, 31-1-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου ανεδείχθησαν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες ομάδες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ των Λυκείων του Νομού Βοιωτίας

Όλες σχεδόν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου, Κλειστό Γυμναστήριο και Δημοτικό Στάδιο, αξιοποιήθηκαν από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, για την πρόκριση των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς περιφερειακούς αγώνες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ Στερεάς Ελλάδας.

Η αρτιότητα των υποδομών, η κεντροβαρική θέση του Δήμου καθώς και ο υψηλός βαθμός φιλοξενίας κάνουν ελκυστικές τις εγκαταστάσεις μας, τόσο στην διοργάνωση αθλητικών μαθητικών αγώνων, όσο και στη χρήση τους από διάφορους συλλόγους ή ομοσπονδίες. Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αθλητικές μας υποδομές εξυπηρετούν πρωτίστους τους συλλόγους που έχουν έδρα το δήμο μας, αλλά διατίθενται και για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων τοπικού ή γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι κερκίδες γέμισαν από μαθητές και πολίτες που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Συγκεκριμένα,

  • στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Λυκείων Αλιάρτου και Βαγίων και
  • στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΕΠΑ.Λ. Θήβας και του Λυκείου Θεσπιών για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων αγοριών  καθώς και οι αγώνες μεταξύ του Λυκείου Βαγίων με το 3ο Γ.Ε.Λ. Θήβας και του Γ.Ε.Λ. Αλιάρτου με το Γ.Ε.Λ. Θεσπιέων για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων κοριτσιών.

Υπενθυμίζουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες μπάσκετ Νομού Βοιωτίας, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το ενδοδημοτικό ντέρμπι βόλεϊ κοριτσιών μεταξύ του Γενικού Λυκείου Αλιάρτου και του Γενικού Λυκείου Θεσπιέων. Πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του πρόωρα χαμένου δασκάλου του  Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Σχετικό αρχείο:

Φωτογραφικό υλικό από τους σημερινούς αγώνες μαθητών/τριών Λυκείων Νομού Βοιωτίας