Με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά διεξήχθη ο ποδηλατικός γύρος της Δ.Κ. Αλιάρτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                 Αλίαρτος, 16 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά διεξήχθη ο ποδηλατικός γύρος της Δ.Κ. Αλιάρτου

WP_20160515_11_46_15_ProΜε μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 15 Μαΐου, ο 6ος ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου, συνολικής απόστασης 5,5 χιλιομέτρων, που διεξήγαγε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2011 και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, κάτι που αποδεικνύεται από την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή.

Περισσότεροι από 200 ποδηλάτες κάθε ηλικίας συμμετείχαν απολαμβάνοντας την ημέρα και στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό μέσο για τις μεταφορές και τις μετακινήσεις ανακουφίζοντας κυκλοφοριακά το Δήμο μας.

Στην επιτυχή και χωρίς απρόοπτα έκβαση της εκδήλωσης, συνέβαλλαν τόσο η ΕΛ.ΑΣ, η Τροχαία, όσο και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που συνεργάστηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς κ. Σκούρα, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλιάρτου και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. (blogs: εν όψει Αλίαρτος και permissos για την φωτογραφική κάλυψη)

Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και ένας μικρός ποδηλάτης κέρδισε ένα ποδήλατο προσφορά του κ. Σκούρα.

Ο Ποδηλατικός γύρος Αλιάρτου αποτελεί μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου μας που έχει σκοπό να προάγει το ποδήλατο ως ένα ευχάριστο μέσο μετακίνησης, διασκεδαστικό μέσο άθλησης και βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης των δημοτών μας.

Επισυναπτόμενο αρχείο: φωτογραφικό υλικό

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ