Hμερίδα με θέμα «Πολιτισμός και Ανάπτυξη», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

εδώ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, τον Δήμο Θηβαίων, και το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλιάρτου, το οποίο είχε την ιδέα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα «Πολιτισμός και Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης της Βοιωτίας μέσα από την ανάδειξη του πολιτισμικού αποθέματος της περιοχής, που έχει ενισχυθεί πλέον με την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Αικατερίνη Στενού, Δρ. Κοινωνιολογίας, πρώην Διευθύντρια Πολιτισμικής Πολιτικής και Διαπολιτισμικού Διαλόγου της Unesco. Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι η κ. Αλεξάνδρα Χαραμή, Δρ. Αρχαιολογίας, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, και οι κ.κ. Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Παναγιώτης Βασιλάτος , Αρχιτέκτονες Μηχανικοί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας δείτε το εδώ