Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος στα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικού από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                      Αλίαρτος, 25-08-2017

Γραφείο Ενημέρωσης

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικού  από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακό Ταμρίο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, θα παρέχει έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τους μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος κοινωνικής παρέμβασης «Γέφυρα».

Πρόκειται για βοήθημα προς γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη δημοτικού του νέου σχολικού έτους (2017-2018), σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι διαβιούν με εισοδήματα κατώτερα του ορίου της φτώχειας. Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή ενός «Κουπονιού αγορών» (Voucher) για την αγορά σχολικών ειδών, αξίας εξήντα ευρώ (60€), για κάθε παιδί τους.

Η  Πρόσκληση για την ένταξη των εν δυνάμει ωφελουμένων στο πρόγραμμα έχει διάρκεια από την 24/08/2017 έως 4/9/2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr  και να απευθύνονται στο Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας (Φίλωνος 35-39 , 32131 , Λειβαδιά- 4ος όροφος, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, Τηλ.: 22613 50301)

 

Σχετικά αρχεία:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ε78ΥΔΚ2Π-ΙΘΨ

Συνοπτική περιγραφή προγράμματος αρχή…ΖΩ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Δράση_αρχήΖΩ_ΙΣΝ_final-1

ΑΦΙΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

-Αίτηση Γονέα_ΙΣΝ 01

Αίτηση Φορέων_ΙΣΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΟΝΕΙΣ_01

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΡΕΙΣ_01