Αθλητισμός στο Δήμο μας

Εισαγωγή…

Ο δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων με συστηματική καθοδήγηση ενισχύει το σχολικό, το σωματειακό και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Υποστηρίζουμε με θέρμη τον πρωταθλητισμό και τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών, και δίνουμε περαιτέρω ώθηση στο μαζικό αθλητισμό. Πιστεύουμε πως μια σύγχρονη πόλη οφείλει να παρέχει στους πολίτες δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους και προαγωγής της υγείας τους. Ο αθλητισμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προτίμηση όλο και περισσότερων πολιτών, όλων των ηλικιών. Είναι ένα κοινωνικό αγαθό, το οποίο προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία. Στο δήμο μας λειτουργούν πολλά ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου και ένα Κλειστό Γυμναστήριο στη Δ.Κ. Αλιάρτου και υπάρχει ένα ημιτελή Κλειστό Γυμναστήριο στην Τ.Κ. Μαυρομματίου.

Δεν αρκούμαστε όμως σε όσες υποδομές υπάρχουν μέχρι τώρα, αλλά προσπαθούμε για τη συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας. Έχουμε θέσει ως στόχο τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, που καλύπτουν τα περισσότερα αθλήματα και ικανοποιούν τις ανάγκες άθλησης των συμπολιτών μας και των σωματείων.

Για το δήμο μας ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά αγαθό, που πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη.

 

Εκδηλώσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο διοργανώνονται «Αθλητικές Εκδηλώσεις ανώμαλου δρόμου» από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας στους Κήπους του Αλιάρτου και διοργανώνεται και «Ποδηλατικός γύρος» στην Δ.Κ. Αλιάρτου.

 

Συμμετοχή στο πρόγραμμα”Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” 2016

Ανακοίνωση Συμμετοχής του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Αρχείο: Συμμετοχή του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων στο πρόγραμμα “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” 2015

 

Αγώνες Ποδοσφαίρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Αθλητικοί Σύλλογοι

*Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ πάνω στον όμιλο που σας ενδιαφέρει, ώστε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του