Έκτακτη κοινή ενημέρωση των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Αλιάρτου – Θεσπιέων, θηβαίων, Τανάγρας και Λοκρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                Αλίαρτος, 09-9-2022

Γραφείο Ενημέρωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκτακτη κοινή ενημέρωση των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Αλιάρτου – Θεσπιέων, θηβαίων, Τανάγρας και Λοκρών

Με κοινή πρόσκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους των Δήμων τους οι Δήμαρχοι Αλιάρτου – Θεσπιέων Ντασιώτης Γεώργιος, Θηβαίων Αναστασίου Γεώργιος, Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος και  Λοκρών Ζεκεντές Αθανάσιος, τους καλούν σε έκτακτη κοινή ενημέρωση, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19.00′, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, με θέμα “Διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής ευθύνης του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. – Λειτουργία του ΧΥΤΑ Θήβας”.

Η ενημέρωση αφορά τις εξελίξεις που σχετίζονται γενικότερα με την διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής ευθύνης του ΦΟ.Δ.ΣΑ και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο ΧΥΤΑ Θήβας, από τον οποίο εξυπηρετούνται  οι προαναφερόμενοι Δήμοι.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων ανέφερε: «Η θέση μας όπως, προβλέπεται από τη νομοθεσία και  διαμορφώθηκε με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, είναι ξεκάθαρη και προβλέπει την υποστήριξη των παραπάνω Δήμων από το ΧΥΤΑ της Θήβας, ο οποίος σε καμία περίπτωση, αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να αποτελέσει, τη λύση για τα προβλήματα άλλων Δήμων. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οτιδήποτε υπάρχει, ακόμη και ως σκέψη».

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων