Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την εκμίσθωση κυλικείου του Ενιαίου Λυκείου Αλιάρτου & Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αλιάρτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                                         Αλίαρτος, 24-07-2018

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για την εκμίσθωση του κυλικείου του Ενιαίου Λυκείου Αλιάρτου & Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αλιάρτου

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου των σχολικών μονάδων Ενιαίο Λύκειο Αλιάρτου & Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αλιάρτου.
Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια στο γραφείο της διεύθυνσης της σχολικής μονάδας Ενιαίο Λύκειο Αλιάρτου, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, στις 03 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο γραφείο του Σχολείου και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεριβάθμιας Εκπαίδευσης (τηλ.: 22683-50213), απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (www.aliartos.gov.gr) καθώς και στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια (ΑΔΑ: 9ΧΖΝΟΚΡ2-ΘΛ4).

Σχετικά αρχεία:

1) Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων»

2) Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου των σχολικών μονάδων Ενιαίο Λύκειο Αλιάρτου & Εσπερινό Ε.Π.Α.Λ. Αλιάρτου

3) Περίληψη Διακήρυξης Διαγωνισμού 1/2015 για εκμίσθωση του κυλικείου των σχολικών μονάδων Ενιαίο Λύκειο Αλιάρτου & Εσπερινό Ε.Π.Α.Λ. Αλιάρτου