Κατεπείγουσα ανακοίνωση για την ύδρευση στην Αλίαρτο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                                  Αλίαρτος 19-11-2017
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ –ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κατεπείγουσα ανακοίνωση για την ύδρευση στην Αλίαρτο

Με χτεσινή μας ανακοίνωση (Σάββατο 18-11-2017), ενημερώσαμε τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου ,ότι αντικαταστάθηκε η υποβρύχια αντλία της γεώτρησης που υδροδότει την Αλίαρτο (θέση Μύλος), η οποία σταμάτησε να λειτουργεί μετά από πτώση κεραυνού. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με την εφεδρική ,επισκευασμένη, αντλία που τοποθετήθηκε στη γεώτρηση.
Ωστόσο σήμερα το απόγευμα (19-11-2017),η εφεδρική αντλία που τοποθετήθηκε χτες, παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία της και κατά συνέπεια η υδροδότηση της πόλης. Οι λόγοι της ζημιάς είναι προς το παρόν άγνωστοι.
Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι το πρωί θα γίνει, με εντατικές εργασίες, τοποθέτηση καινούργιας αντλίας για να λυθεί το πρόβλημα. Ζητούμε την κατανόηση. Το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με ευθύνη του Δήμου. Ο Δήμος ενεργεί άμεσα για την επίλυσή του ,όμως το μέγεθος της βλάβης και των υλικών και του εξοπλισμού που χρειάζονται, απαιτούν υπομονή από όλους μας.
Θα σας κρατάμε ενήμερους με συνεχείς ανακοινώσεις.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων