Μικρό λάθος – Μεγάλη συγνώμη για το τυπογραφικό λάθος του λογαριασμού ύδρευσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                  Αλίαρτος, 15-7-2020

Γραφείο Ενημέρωσης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μικρό λάθος – Μεγάλη συγγνώμη

 Ο Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων, άλλαξε την απαρχαιωμένη μορφή των λογαριασμών ύδρευσης κάνοντας τους πιο σύγχρονους και με περισσότερες χρηστικές πληροφορίες για τους καταναλωτές.

Οι λογαριασμοί με τη νέα τους μορφή βρίσκονται ήδη στα χέρια των κατοίκων της Δ.Ε. Αλιάρτου, φυσικά με το ισχύον παλαιό τιμολόγιο, δεδομένου πως η αναπροσαρμογή θα ισχύσει από το επόμενο έτος.

Στο σχεδιασμό της νέας μορφής των εντύπων του λογαριασμού, «ξέφυγε» ένα μικρό λάθος, το οποίο δεν αλλάζει, επί της ουσίας, κάτι, αλλά σίγουρα δε θα έπρεπε να υπάρχει.

Το λάθος αφορά την περίοδο κατανάλωσης που αντί του ορθού «από 01-01-2019 έως 31-12-2019» αναφέρει «από 01-01-2020 έως 31-12-2020». Με τους άλλους κωδικούς αριθμούς που αναγράφονται στο έντυπο του λογαριασμού, οι οποίοι είναι προσωπικοί για τον κάθε καταναλωτή, το σύστημά μας διαβάζει τη σωστή καταναλωτική περίοδο, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την σωστή καταχώρηση του ποσού που θα πληρωθεί, είτε στο ταμείο του Δήμου, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Ωστόσο, οφείλουμε στους κατοίκους της Δ.Ε. Αλιάρτου μία μεγάλη συγνώμη για το μικρό λάθος, υπενθυμίζοντας πως «ουδείς αλάνθαστος» ή ότι την εμπειρία την αποκτούμε κυρίως από τα λάθη μας. Οι πληροφορίες πάντως που αναφέρονται στο νέο έντυπο του λογαριασμού, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όλους και προτείνουμε να διαβαστούν σχολαστικά.

 

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π. Ντασιώτης