Οδηγίες για τον Κορωνοϊο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                 Αλίαρτος,08-3-2020

Γραφείο Δημάρχου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οδηγίες για τον Κορωνοϊό

Μετά τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας  για τον  κορωνοϊό, ο  Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων  ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και για τέσσερις εβδομάδες το ΚΑΠΗ Αλιάρτου θα παραμείνει κλειστό.

Οι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται καθημερινά για τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και είναι έτοιμες να εφαρμόσουν μέτρα εφόσον χρειαστούν.

Απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων θα γίνονται άμεσα όταν και όπου αυτό προβλέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Υγείας.

Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής σε όλα τα σχολεία, βρεφονηπιακό σταθμό και  παιδικούς σταθμούς και είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους υπευθύνους τους, ενώ έχει προγραμματιστεί σύσκεψη και ενημέρωση από τον Διευθυντή του Κ.Υ. Αλιάρτου.

Ήδη ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων με οδηγία που εξέδωσε  προς τους φορείς και Συλλόγους ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Καλούμε τους Δημότες μας να τηρούν πιστά τις οδηγίες ατομικής υγιεινής και προφύλαξης που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Σχετικά αρχεία:

Οδηγίες για τον κορωνοϊό

Αναλυτικές οδηγίες για τον κορωνοϊό