Πέντε νέες παιδικές χαρές & αναβάθμιση υφιστάμενων στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                                  Αλίαρτος    28/01/2019

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ                                                               

                                                                                                    

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Πέντε νέες παιδικές χαρές & αναβάθμιση υφιστάμενων στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Υπογράφτηκε η σύμβαση προμήθειας Εξοπλισμών Παιδικών Χαρών, Δαπέδων Ασφαλείας και Αστικού Εξοπλισμού, μεταξύ του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων κου Ντασιώτη Γεωργίου και της Αναδόχου εταιρείας ,που προέκυψε κατόπιν του σχετικού διαγωνισμού.

Ο Προϋπολογισμός της σύμβασης  ανέρχεται στο ποσό των 204.670,01 Ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ  ΙΙ και περιλαμβάνει νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές στις τοπικές κοινότητες Υψηλάντη, Πέτρας, Ευαγγελίστριας, Μαυρομματίου και Θεσπιών, καθώς και εμπλουτισμό με όργανα και αστικό εξοπλισμό των υφιστάμενων.

Οι νέες παιδικές χαρές όπως και οι υπάρχουσες θα λειτουργούν με όλους τους κανόνες ασφάλειας και προστασίας των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτές τις παρεμβάσεις ολοκληρώνεται για το Δήμο μας το θέμα των παιδικών χαρών.

Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γ. μετά την υπογραφή της σύμβασης ανέφερε «Αποτελεί επιλογή της Δημοτικής Αρχής  η δημιουργία χώρων όπου τα παιδιά μας θα παίζουν, θα διασκεδάζουν και θα αθλούνται με ασφάλεια και προστασία. Επενδύουμε στην εξεύρεση τρόπων που θα αναδείξουν υγιή παιδιά, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι και η επιθυμία των γονέων. Συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση…»

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων