Στο πρόγραμμα “Φιλοδήμος ΙΙ” η ένταξη και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                            Αλίαρτος, 05-03-2020

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

Στο πρόγραμμα Φιλοδήμος ΙΙ η ένταξη και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ένα θετικό βήμα για την υλοποίηση τριών νέων έργων για την αθλητική κοινότητα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, έγινε με την έγκριση από το ΥΠ.ΕΣ. της σχετικής πρότασης.

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, υπέβαλε πρόταση που εγκρίθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και  αφορά την δημιουργία και  αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, συνολικού προϋπολογισμού 599.857,88 Ευρώ.

Στην πρόταση που εγκρίθηκε προβλέπεται ο εκσυγχρονισμός με εγκατάσταση συνθετικού τάπητα, προκατασκευασμένων αποδυτηρίων και περίφραξης στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Κοινοτήτων Λεονταρίου και Μαυρομματίου καθώς και η τοποθέτηση προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στην κοινότητα Υψηλάντη. Η τεχνική μελέτη εγκρίθηκε και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γεώργιος Ντασιώτης, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, προς όφελος της νεολαίας μας ,αλλά και όλων των αθλούμενων πολιτών. Η δέσμευσή μας για δημιουργία μικρών και μεγάλων αθλητικών υποδομών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας βρίσκεται σε πλήρη υλοποίηση και με τα  έργα αυτά, με αυτά που έγιναν, καθώς και με αυτά που θα ακολουθήσουν  τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, στηρίζοντας την αθλητική κοινότητα του Δήμου μας»

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων