Το ράλλυ Ακρόπολις στην Αλίαρτο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                              Αλίαρτος, 5-9-2022

Γραφείο Ενημέρωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ράλλυ Ακρόπολις στην Αλίαρτο

Την ερχόμενη Παρασκευή 9/9/2022,οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και όποιος επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα αγωνιστικά οχήματα, καθώς και όλη την προετοιμασία μιας διαδρομής.

Η ειδική διαδρομή που αρχίζει από την Κοινότητα της Ευαγγελίστριας, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και κατευθύνεται προς την Αγία Άννα,θα υποστηριχτεί από τον αντίστοιχο σταθμό φροντίδας και εφοδιασμού των οχημάτων, στην Αλίαρτο και συγκεκριμένα στο χώρο πίσω από την Κεντρική Πλατεία, που περιλαμβάνει το «τρίγωνο» του δρόμου διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς και του δρόμου εισόδου στην πλατεία.

Την ημέρα αυτή, η λαϊκή αγορά θα μεταφερθεί στο δρόμο μεταξύ του κλειστού Γυμναστηρίου και Σταδίου Αλιάρτου, ενώ θα υπάρξουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του σταθμού υποστήριξης.

Σε ότι αφορά την ειδική διαδρομή, τα αγωνιστικά οχήματα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό, ακολουθώντας, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. τη διαδρομή Αλίαρτος-Μάζι- Ευαγγελίστρια για να βρεθούν στο σημείο εκκίνησης, μετά την έξοδο προς Κορώνεια.

  • Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Ευαγγελίστριας να μην παρκάρουν οχήματα, από την Είσοδο του Χωριού (στάση) –πλατεία – Εκκλησία.
  • Οι κτηνοτρόφοι να μην έχουν ανεπιτήρητα ζώα, καθόσον υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.
  • Γενικότερα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Ευαγγελίστριας, κατά τις ώρες 11.00 πμ έως 5.00μμ, να μην δημιουργούν εμπόδια στην κυκλοφορία των συγκεκριμένων σημείων.

Ο Δήμαρχος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ