Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                    Αλίαρτος, 13-01-2020

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Υπεγράφη η σύμβαση για την βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

Υπεγράφη, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου, από το Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Γεώργιο Ντασιώτη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας  «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ– ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ», η σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων» και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες.

Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 1.011.594,41 ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός της σύμβασης είναι  930.666,84 ευρώ.

Θα χρηματοδοτηθεί από τον “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι” και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των εσωτερικών δικτύων διανομής περίπου 4 χλμ αγωγών, νέες δεξαμενές, στον Υψηλάντη, στην Πέτρα, στην Αλίαρτο, στις Θεσπιές, ενίσχυση της δεξαμενής του Μαυρομματίου και δύο νέες γεωτρήσεις στο Κεφαλάρι για  τα πέντε χωριά της Δ.Ε. Θεσπιέων.

Ο Δήμαρχος  Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Γεώργιος Ντασιώτης, δήλωσε σχετικά: “Με το έργο  αυτό λύνεται το θέμα της ύδρευσης  σε όλο το Δήμο γιατί όλες οι παρεμβάσεις  αφορούν  στοχευμένη αντιμετώπιση όλων  των αδυναμιών μας που με πολύ  προσοχή  καταγράφηκαν  εδώ  και αρκετά  χρόνια.  Ο χάρτης της ύδρευσης στο Δήμο μας θα είναι σίγουρα διαφορετικός και με πολύ λιγότερα προβλήματα μετά από αυτό το έργο”.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων