Πραγματοποιήθηκε ο μαστογραφικός έλεγχος στο δήμο μας. Η ελπίδα μας ενώνει!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                                   Αλίαρτος, 27-9-2021

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ !!!

Πραγματοποιήθηκε στις 22-23/9/2021,στην κεντρική Πλατεία Αλιάρτου, ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε συνεργασία της Αντικαρκινικής Εταιρείας, του παραρτήματός της στη Λιβαδειά και του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Ο έλεγχος γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης, καθόσον η γνώση είναι πάντα πολύτιμη και συμβάλει στην αποτροπή ή και στη θεραπεία, δύσκολων προβλημάτων.

Εξετάστηκαν δεκάδες γυναίκες, από όλα τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα, κατόπιν ραντεβού που είχαν προγραμματίσει κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Παρόμοιες ή αντίστοιχες δράσεις θα επαναληφθούν, δεδομένου πως, πέραν  όλων, αφορά και τμήμα του πληθυσμού που αδυνατεί να πραγματοποιήσει προληπτικό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος, με δήλωσή του ευχαρίστησε την Αντικαρκινική Εταιρεία και το παράρτημά της στη Λιβαδειά, τις δημότισσες που συμμετείχαν στον προληπτικό έλεγχο, καθώς και τους χορηγούς φιλοξενίας του κλιμακίου της Αντικαρκινικής, τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Αλιάρτου και τα καταστήματα εστίασης “ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ” και ” ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων