Κάλυψη κενών θέσεων στο Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων – ΔΔ Μαυρομματίου

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, προκηρύσσει τις 4 θέσεις που απόμειναν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των παιδιών μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ.

Ο Δήμος έκανε δεκτές όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν για την κάλυψη κενών θέσεων νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, εκτός από εκείνες που δεν πληρούσαν τους όρους.

οι ημερομηνίςε υποβολής των αιτήσεων είναι από Πέμπτη 12/10/2023 έως Τετάρτη 18/10/2023.

Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα ληφθούν υπόψη τα στοιχεία που ίσχυαν από την αρχική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου.

Ενημερωθείτε από το κείμενο της πρόσκλησης για τα απαιτούμενα ανά περίπτωση δικαιολογητικά και τον πίνακα μοριοδότησης, καθώς και την απαραίτητη αίτηση.

Σε περίπτωση που είχε υποβληθεί πλήρη σχετική αίτηση τον Μάιο 2023, και δεν είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον φιλοξενίας του τέκνου σας στο Παιδικό Σταθμό Μαυρομματίου, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε υπεύθυνη δήλωση περί μη μεταβολής των στοιχείων που είχατε δηλώσει στην αρχική σας αίτηση.

Σε περίπτωση μεταβολής, παρακαλούμε όπως προσκομίσετε το αντίστοιχο αποδεικτικό στοιχείο (πχ άνεργη και την περίοδο αυτή εργαζόμενη).

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ανακοίνωση αφορά μόνον αιτήσεις για το Παιδικό Σταθμό Μαυρομματίου και όχι για Βρεφικό Σταθμό Αλιάρτου και Παιδικό Σταθμό Αλιάρτου.