Παιδικοί Σταθμοί 2017-2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                              Αλίαρτος, 21-09-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για χορήγηση πρόσθετων «αξιών τοποθέτησης» VOUCHERS

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., με ανακοίνωσή της, καλεί τους υποψήφιους, που συμμετείχαν στην με Αρ. Πρωτ. 5122/23.05.2017 πρόσκλησή της για το σχολικό έτος 2017 – 2018, να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher», με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, έως 27.09.2017 και ώρα 24:00.

Ο κάθε υποψήφιος, κατά την υποβολή της ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ για τη χορήγηση voucher, είναι απαραίτητο να διαθέτει την έγγραφη βεβαίωση του Φορέα (Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, για τους παιδικούς σταθμούς και ΔΗΚΕΑΛ για τον βρεφονηπιακό σταθμό), στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση στον συγκεκριμένο Φορέα, όπου θα αναφέρεται η ανάλογη, με την ηλικία του παιδιού, κατηγορία θέσης.

Η βεβαίωση θα συνυποβληθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την εγγραφή του παιδιού.

Όσοι ενδιαφέρονται να τους διατεθεί θέση σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (κατηγορία δομής: Α2) θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 22683-50235, έως 27.09.2017, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 13:00, προκειμένου να καταθέσουν σχετική αίτηση για το Σταθμό που επιθυμούν.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., η οποία βρίσκεται αναρτημένη, επίσης, στην ιστοσελίδα της, στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/21092017_prosklisi_prostheta_voucher.pdf

Σχετικά αρχεία:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                              Αλίαρτος, 04-07-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα από το προόγραμμα “ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ” 2017-2018

Σήμερα, Τρίτη 04 Ιουλίου 2017, ανακοινώθηκαν τα “Οριστικά Αποτελέσματα των αιτήσεων”, που υποβλήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Οι οριστικοί πίνακες βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr)

Επίσης έχει αναπτυχθεί ειδική εφαρμογή από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, μέσα από την οποία μπορείτε να αναζητήσετε κάνοντας χρήση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ το αποτέλεσμα της αίτησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo Δημαρχείο Αλιάρτου (Λ. Αθηνών – Αλίαρτος) ή στο τηλέφωνο 22683-50235, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 8:00 έως 14:00.


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                              Αλίαρτος, 27-06-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα από το προόγραμμα “ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ” 2017-2018

Υποβολή ενστάσεων έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και στις 12:00 μ.μ

Σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ανακοινώθηκαν τα “Προσωρινά Αποτελέσματα των αιτήσεων”, που υποβλήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Όσες μητέρες έχουν υποβάλει αίτηση πρέπει να ελέγξουν την πληρότητα της αίτησής τους στο http://www.eetaa.gr καταχωρώντας  ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ τους, ή να τηλεφωνήσουν στο 22683-50235 προκειμένου να γίνει αυτός ο έλεγχος.

Εφόσον η αίτησή τους είναι ελλιπής ή υπάρχει κάποιο σφάλμα οι ενδιαφερόμενες μητέρες θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο Δημαρχείο Αλιάρτου (Λ. Αθηνών – Αλίαρτος) από τις 08:00 έως τις 15:00, έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, ώστε να υποβάλουν την σχετική ένσταση μαζί με τα δικαιολογητικά που έλειπαν από την αίτησή τους.


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                              Αλίαρτος, 29-05-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς και το Βρεφικό Σταθμό Αλιάρτου

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ανακοινώθηκαν τα “Προσωρινά Αποτελέσματα των αιτήσεων”, που υποβλήθηκαν στις δομές μας  για τη φιλοξενία βρεφών/ νηπίων παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας με καταβολή τροφείων.

Οι προσωρινοί πίνακες βρίσκονται παρακάτω:

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου

Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου

Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων – ΔΔ Μαυρομματίου

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                 Αλίαρτος, 23-05-2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ξεκινούν αύριο 24/5 έως και την Παρασκευή 09/6 οι αιτήσεις για την απαλλαγή  τροφείων στο Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ)

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων για έβδομη συνεχή χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στην απαλλαγή των μητέρων από τη καταβολή τροφείων στις παρακάτω δομές:

  •  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 23.110   (Κωδ. Δομής: 386)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΗΛ. 22680 – 22.430  (Κωδ. Δομής: 21743)
  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ – Δ.Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ (Κωδ. Δομής: 21750)

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απολαύσουν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ του παιδιού τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των πιο πάνω εκπαιδευτικών δομών.

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι υπάλληλοι – μόνιμοι και αορίστου χρόνου – των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού).Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις μητέρες – στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. – από Τετάρτη 24/05/2017 έως Παρασκευή 9/06/2017 ώρα 24.00.

Η ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΙΣ 24/05/2017 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α   Α.Ε. www.eetaa.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και στην συνέχεια θα εκτυπώνονται και θα αποστέλλεται με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες μητέρες να διαβάσουν προσεχτικά το Αναλυτικό Τεύχος Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για Ωφελούμενες Μητέρες, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.gr καθώς επίσης και  στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωση  και υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στο πρόγραμμα  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (22683-50.235) , στο Παιδικό Σταθμό Θεσπιέων- Δ.Δ. Μαυρομματίου (22620-67.200) και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr).

Παρακαλούνται ΟΛΕΣ οι μητέρες να υποβάλλουν την αίτησή τους για απαλλαγή τροφείων στις ανωτέρω ημερομηνίες.

Η διάθεση των θέσεων θα πραγματοποιείται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. προς τις γυναίκες ωφελούμενες μέσω «εντολής τοποθέτησης».

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. NΤΑΣΙΩΤΗΣ

Συνημμένα :

1) Πρόσκληση για Μητέρες

2) Προϋποθέσεις συμμετοχής

3) Δικαιολογητικά συμμετοχής (Για να δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά συμμετοχής κάντε κλικ στην κατηγορία που ανήκετε)

3.1:Μισθωτή

Υπόδειγμα Βεβαίωσης απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα

3.2:Εργόσημο (περιστασιακή απασχόληση)

3.3.:Αυτοαπασχολούμενη εκτός πρωτογενή τομέα

3.4:Συμμετοχή σε Ο.Ε. ή Ε.Ε. ή Ι.Κ.Ε. ή Ε.Π.Ε. ή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

3.5:Αυτοαπασχολούμενη στον πρωτογενή τομέα

3.6.:Άνεργη

Δικαιολογητικά σε περίπτωση που υπάρχει αναπηρία

4) Συνοπτικό Φυλλάδιο προγράμματος

5) Αίτηση συμμετοχής (δείγμα)

6) Οδηγίες για συμπλήρωση της αίτησης (νέο)

7) Συνοπτικό ενημερωτικό σημείωμα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τις αιτούσες


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                                    Αλίαρτος, 08.05.2017

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στον βρεφονηπιακό σταθμό και στους δύο Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων αρχίζουν… Από τις 10 έως τις 24 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων

Οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για το σχολικό έτος 2017-2018, θα υποβληθούν στους Σταθμούς και στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου.

από Τετάρτη 10/05/2017

έως και Τετάρτη 24/05/2017,

Σχετικά Αρχεία:

1) Ανακοίνωση Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για τις εγγραφές και επανεγγραφές, βρεφών και νηπίων

2) Διαθέσιμες Δομές Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

3) Ανακοίνωση – Αναλυτικά δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής

4) Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής

5) Μοριοδότηση

6)Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016 (ΕΣΠΑ)